Chris Robinson si visele precognitive

Robinson-Aug 2000

Asa arata (apasa pe imaginea de mai sus) una din schitele viselor/cosmarelor sale precognitive (demonstrata ulterior a se referi la evenimentele din 9/11) – a dus la plecarea in SUA in vederea efectuarii unor experimente precognitive la University of Arizona (Professor Gary E. Schwartz). In aceste experimente, el era plimbat prin diverse locatii alese aleator si pe care nu le cunostea (a prezis detalii ale acestor locatii cu ajutorul viselor avute in noaptea anterioara experimentului). Intors in UK, Chris Robinson avea tot mai des cosmaruri ref. un eveniment violent implicand avioane, punctul culminant reprezentandu-l cosmarurile din noaptea de 8 spre 9 sept. 2011. A spus despre cosmaruri politiei din UK (cu care mai colaborase in trecut) si, pe data de 9 Sept. 2001, a scris & trimis o scrisoare ambasadei SUA din Londra prin care-i avertiza ref. pericol.

Drake - Robinson

Drake (stanga) si Robinson (dreapta)

Thomas A. Drake, inalt oficial al NSA ce ulterior a intrat in atentia publicului in calitate de avertizor de integritate (precursor al scandalului Snowden, vezi scandalul Trailblazer), afirma ca autoritatile britanice si americane erau la curent cu precognitiile lui Robinson inainte de 9/11 dar nu le-au acordat importanta. Drake (avand functia de Chief of the Change Leadership & Communications Office in Signals Intelligence Directorate la sediul NSA din Fort Meade, Maryland) a colaborat cu Robinson dupa anul 2001 (pana la parasirea NSA de catre Drake) in ceea ce pare a fi un Special Access Program dedicat studierii fenomenelor psi (parte a NSA Signals Intelligence, cu legaturi ce duc catre Office of the Secretary of Defense). Un alt oficial cu care Robinson avea contact era Christopher Mellon, la acea data Deputy Assistant Secretary of Defense for Intelligence, ulterior in Senate Intelligence Committee (conform informatiilor postate pe LinkedIn). De asemenea, mentionat este numele lui Linton (Lin) Wells II, PhD – Principal Deputy Assistant Secretary of Defense (Networks and Information Integration), implicat conform documentelor desecretizate si in programul STAR GATE.

 

P.S. 1  In prezent, state cu pretentii de superputere, mare putere, putere regionala, etc. (precum si unele state mici preocupate serios de obtinerea unor avantaje strategice) au probabil active multiple programe paralele vizand aplicatii militare ale fenomenelor psi.

P.S. 2  Christopher Robinson (@DreamDetective1) a anuntat pe Twitter (August 2, 2014) ca a visat preluarea controlului asupra Libiei de catre ISIS.

Sursa principala: starpod.us

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close