Spioni PSI

“Organigrama Serviciului Roman de Informatii s-a imbogatit cu o noua structura. Probabil si cea mai secreta din cadrul intregii institutii, Departamentul „PSI” aflandu-se in directa subordine a lui George Maior.

George Maior, suspectat ca a devenit acum si ”Stapanul mintilor”

Este vorba despre mai multi ofiteri paranormali, despre care sursele noastre sustin ca s-au intors recent din California, unde ar fi fost scolarizati timp de peste doi ani de experti ai CIA, specializati in asa-numitele tehnici Remote Viewing.

Practic, este vorba despre persoane cu capacitati metapsihice deosebite, care printr-un anume tip de antrenament intensiv, ajung in timp sa se joace cu mintile celor din jur.

„Nebunii”, nerecunoscuti oficial

In urma cu peste cinci ani, SRI se lansa in primele experimente in sensibilul domeniu al parapsihologiei, principalul serviciu secret al tarii incercand sa se pregateasca astfel pentru asa-numitul „razboi al mintii”, care se desfasoara acum la nivel global, intre diversele agentii secrete.

La acel moment, initiatorii proiectului chiar au si lasat sa scape ceva amanunte in presa despre acest subiect, dar cum opinia publica a reactionat cu o crunta bascalie, s-a hotarat ca „nebunii” sa nu mai fie recunoscuti niciodata oficial. Conform informatiilor intrate in posesia noastra, procesul de selectie a durat doi ani, dupa care cei mai capabili dintre aspiranti au fost trimisi sub aripa ocrotitoare a CIA.”

Ziarul National 2012-10-10 | Autor: Catalin Tache

Articol complet disponibil la http://www.enational.ro/news/paranormalii-lui-maior-de-la-sri-200332.html/#ixzz28yRqeZKj

DZRo spune:

-Implicarea in batalia politica a acestui departament este putin probabila, desi nu este exclus sa existe astfel de derapaje riscante…

-Articolul prezinta in mod simplist si nedrept persoanele implicate in domeniul psi, fiind utilizata eticheta de “nebuni” pt. a “justifica” perspective si abilitatile speciale (abordarea aminteste de psihiatria politica). SRI a decis din motive pragmatice sa-si pregateasca personal cu abilitati in RV: “noul camp de lupta mental” este o realitate pentru care niciodata nu esti prea bine pregatit ca stat la marginea UE si NATO; metodologia si programul de pregatire al agentilor Psi probabil necesita imbunatatiri (chiar daca existau in Romania inainte de 1989 nuclee de cercetare si aplicare dedicate fenomenelor Psi).

P.S.1 James R. Clapper, al patrulea Director of National Intelligence (DNI) ce coordoneaza United States Intelligence Community, nu este strain de programul STAR GATE din anii ’90, dupa cum arata unele documente desecretizate…
Clapper-SG

P.S.2 Scepticilor le recomand sa citeasca cateva materiale de interes general ref. domeniul PSI, materiale disponibile la categoria “Carti & al.”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close