RTV – Ceausescu, Loto si Psi

Printre subiectele prezentate deseori in emisiunilor difuzate de RTV se numara cele referitoare la castigatorii jocurilor tip Loto si cele referitoare la cuplul Ceausescu.

Loto si abilitatile Psi

Limitandu-se doar la abordarea subiectelor legate de viata inainte/dupa eveniment a castigatorilor la Loto, emisiunile omit sa arate ca exista aspecte ce tin de Psi in cazul unor castiguri de acest fel.
Nu am observat niciodata sa fie mentionat cazul interesant al Cynthia Stafford: ea a castigat peste 112 mil.USD la un joc tip loterie din SUA dupa ce s-a pregatit intens folosing cartile ref prosperitate & subconstient ale lui Joseph Murphy (scrise cu zeci de ani inainte sa apara filmul “The Secret” apreciat de Oprah W.):
http://www.huffingtonpost.com/andrea-chalupa/how-to-win-the-lottery_b_206570.html
Remarcati ca ea mentioneaza ca a fost nevoie de o semnificativa disciplina mentala + era foarte motivata sa reuseasca (avand 5 copii in intretinere, etc.). Sunt multi factori psihoemotionali implicati, deci nu exista o formula precisa a succesului. O practica mentala adecvata mareste totusi semnificativ sansele de reusita. Probabil ca in urma antrenamentului mental depus, subconstientul d-nei Stafford a oferit (sub forma unei intuitii) numerele care urmau sa fie extrase, fiind cunoscuta posibilitatea precognitiei in situatii de vis lucid. O combinatie de convingeri ferme in reusita ce obligatoriu trebuie sustinute emotional adecvat (in mod stabil, cu incredere totala) pot duce in cele din urma la reusita dorita. Nu subestimati dificultatea disciplinei mentale necesare (este un efort probabil similar in intensitate si persistenta cu cel necesar pregatirii pentru o intrecere sportiva de nivel international)! Puteti studia intai cartile lui Joseph Murphy, puteti citi carti despre tehnici specifice de a visa lucid, puteti participa la workshopuri cu “dream teachers” (ei putand oferi o indrumare ref. dezvoltare personala si spirituala cu ajutorul viselor – nu ofera ceva specific ref. “cum sa castigi la loto” insa macar participantii pot intelege mai bine lumea viselor lucide si ce beneficii pot aduce acestea), etc. Aveti incredere ca pe parcursul calatoriei pe care o incepeti veti gasi uneltele potrivite de antrenament mental (fiecare rezoneaza mai bine cu cateva abordari, nu cu toate). Resurse utile gasiti inclusiv in postarea intitulata “Carti, articole, filme”.

Cartile lui Joseph Murphy traduse in lb. romana:
http://www.edituradeceneu.ro/search.php?search=Joseph%20Murphy

Cazul din Romania desi nu contine suficiente detalii ref. motivatii si dinamica trairilor emotionale ale tanarului, arata posibilitatea precognitiei in starea de vis.
http://www.cancan.ro/actualitate/destinul-incredibil-al-celui-mai-tanar-castigator-la-loto-vezi-cum-a-reusit-dan-sa-toace-1-3-milioane-de-dolari-pe-nimicuri.html
Visarea numerelor castigatoare sau a unor evenimente din viitor (legate in special de cei dragi ori de evenimente colective majore) implica abilitati Psi ce deseori se manifesta spontan (in absenta unui antrenament adecvat).
http://stirileprotv.ro/stiri/international/a-castigat-3-mil-de-dolari-la-loto-dupa-ce-a-visat-numerele-norocoase.html
Nu trebuie ignorate problemele ulterioare castigarii premiilor tip Loto, adaptarea identitara la un nou mediu, riscul unei decompresii existentiale, decaderea (daca nu exista o buna ancorare in familie, anturaj, daca cumpatarea devine exceptia iar excesul regula). In strainatate, se prefera ca 10 % din bani sa fie cheltuiti fara un beneficiu anume (distractie, etc.) iar restul sa fie investiti cu ajutorul consultantilor bancari; o alta sugestie ar fi sa nu foloseasca banii castigati decat dupa minim 3-6 luni, pentru a se adapta psihologic persoana la realitatea castigului brusc a unei sume mari de bani (sa se gandeasca la modul in care viata sa se poate schimba (+/-) si sa aleaga directia potrivita pentru parcursul vietii sale ulterioare acestui eveniment).

Soţii Ceauşescu şi divizia paranormală. De ce mergea cuplul prezidenţial la ghicitoare
30 Martie 2013 // Sursa: RTV.net

Ceauşescu era adeptul materialismului dialectic, ceea ce, teoretic, excludea din aria preocupărilor sale tot ce ţine de misticism sau paranormal. Numai că, vrând-nevrând, dictatorul a intrat, încă din anii ’60, pe un front straniu, cel al războiului psihotronic. Atunci, ateul Nicolae Ceauşescu şi soţia sa, Elena, au creat divizia paranormală. Necunoscuta unitate zero, totuşi, nu era formată din duhuri, entităţi sau fantome, ci din pionieri, după cum au aflat reporterii de la România de Poveste.
Din cele mai vechi timpuri, conducătorii au ținut întotdeuna pe lângă ei, șamani, vraci, ghicitori în mațe de găină sau, de nu, paranormali cu cravată violet. Ispita de a acționa de la distanță, fără implicare directă, malefic sau benefic, numai prin ritualuri sau manevrarea unor obiecte de cult, este o constantă a istoriei războaielor, după cum explică Vasile Rudan, specialist în psihotronică.

Războiul rece a fost, înainte de toate, un război. Și ca în orice război, indiferent de ideologiile celor care-l duc, singura regulă respectată este cea că nu există vreo regulă. Ca urmare, și frontul paranormal a intrat în logica cursei înarmărilor. URSS-ul a început cu un avantaj enorm pentru că preocupările în domeniu începuseră mai demult. Consultarea misticilor de către curtea imperială de la Moscova a fost continuată, cu mari investiții și de către materialistul Stalin. Anii ’50 au creat premisele alăturării electronicii cu puterile minții, născându-se un nou concept, războiul psihotronic.

Cuplul Ceauşescu a avut o apetenţă foarte mare pentru pentru vrăjitorie și paranormal, care își are originea, fără îndoială, în faptul că, esențialmente, ei rămăseseră captivi în spațiul mistic al satului românesc. Dincolo de bățoșenia lor materialistă, Elena și Nicolae erau bântuiți de duhuri și moroi, sperând în rezolvări miraculoase cu ajutorul farmecelor.

Eugen Celan, fondatorul Asociației Române de Cercetări Psihotronice, își amintea că, auzind despre Vanga, vestita clarvăzătoare bulgăroaică, Nicolae Ceaușescu, însoțit de Ion Dincă, a vizitat-o în secret. “Dacă ar fi ascultat ce i-a prezis ea, astăzi probabil că mai trăia”, spunea Eugen Celan.

Ca de obicei, academiciana și savantul de renume mondial, își alege propria cale către paranormal, apelând la celebritățile locale, vrăjitoarele din Străulești, mai apropiate ca mentalitate de spațiul oltenesc, în care femeia trebuie să facă orice pentru a-și opri bărbatul să calce strâmb. Cea la care ar fi apelat este chiar vestita vrăjitoare Maria Câmpina, iar principala grijă a Elenei Ceauşescu era să nu-şi piardă soţul. “Elena Ceaușescu nu era prea frumoasă. Şi ea venea ca să-l potolesc, să nu cumva să se ia cu altcineva şi să o lase pe ea. Venea să-i fac să fie îndrăgostit de ea şi să fie iubiţi de popor. Mi-a spus că avea o duşmancă şi că a vrut să-l cucerească pe soţul ei”, povesteşte Maria Câmpina.

Întâlnirile Elenei cu vrăjitoarele autohtone au lăsat urme în memoria vrăjitorească, iar astăzi cele care pretind că au descălecat de pe măturoi pentru a călca pragul familiei Ceaușescu, folosesc povestea pentru publicitate, amestecând planul mistic cu cel al istoriei recente. Maria Câmpina spune că a avertizat-o pe Elena Ceauşescu că nu vor sfârşi bine, dar că aceasta nu a ascultat-o: “Venea cu şofer la ora 10 noaptea şi mă lua la Snagov. Acolo era o cameră separată, unde făceam descântecele. Şi ea a tras cartea cu negru. Şi eu atunci i-am spus că o să aibă vărsare de sânge. Ea s-a supărat pe mine şi a zis că nu crede, că lumea îi iubeşte”.

Chiar dacă putem privi sceptic spusele vrăjitoarei, există opinii conform cărora evenimentele din decembrie 1989 au avut și o importantă componentă paranormală. Unii specialiști afirmă că mulțimea adunată la mitingul din 22 decembrie ar fi fost manipulată ocult prin mijloace post-hipnotice.

“Sunt experți care antrenează persoane să reacționeze după o anumită perioade de timp în urma unui cuvânt, care se poate transmite direct, prin telefon sau al unui sunet. Acea persoană cade întro stare de hipnoză, face ce face, poate chiar să omoare altă persoană, după care, când se aude alt sunet sau îşi termină obiectivul de îndeplinit se duce acasă, spală o farfurioară şi a uitat tot”, explică hipnoterapeutul Horia Niță.

Mulți dintre participanții la miting își amintesc despre un zgomot puternic, un huruit, care a isterizat o parte dintre manifestanți. Nici până astăzi nu s-a identificat originea acelui sunet.

Puterile hipnozei colective sunt, însă, numai o componentă a armelor mentale ce s-au dezvoltat pe frontul invizibil. Pe care front, deși a fost înfrânt, Ceaușescu nu l-a neglijat. Prin anii ’60, când Securitatea Română se emancipase de sub tutela marelui URSS Ceaușescu își crează propriul serviciu de acțiune extrasenzorială. Vasile Rudan susține că a participat la unele experimente făcute de serviciile românești: “Începând cu 1962, în ţara noastră au avut loc unele cercetări experimentale în domeniul extrasenzorial, care au urmărit să monitorizeze nivelul de sănătate al unor lideri din aşa zisul lagăr capitalist. Cercetările şi monitorizările au fost extinse și asupra liderilor din ţările socialiste”.

Cercetările arată că, potențele paranormale ale copiilor sunt mult mai mari ca ale adulților. Plecând de la această premisă, serviciile secrete ale anilor ’60 din România nu au ezitat să implice copii în experimente paranormale. S-au folosit copii pentru telepatie, dar şi pentru detecţie şi teledetecţie senzorială, ale căror rezultate erau de o acurateţe maximă.

http://www.romaniatv.net/sotii-ceausescu-si-divizia-paranormala-de-ce-mergea-cuplul-prezidential-la-ghicitoare_73263.html

DZRo spune:
– Exista putine certitudini si informatii verificabile cand vorbim de paranormal in timpul regimului comunist. Media din Romania inca nu a fost capabila sa ofere publicului o imagine realista si generala privind “campul de lupta mental” (desi exista carti si documentare ce pot servi ca resurse utile) . Ref. Romania, poate merita mentionat interviul luat in urma cu cativa ani de catre jurnalista Adina Mutăr generalului de securitate, Nicolae Plesită:

“L-am contactat pe gen. Nicolae Plesită si l-am intrebat de Departamentul Zero al Securitatii si de preocuparile paranormale ale acestuia. “N-am auzit de asa ceva. De cei ai Armatei am auzit, dar la Securitate, nu. Insa Elena Ceausescu se ocupa cu chestii din astea, in cadrul Consiliului National pentru Stiinta si Tehnica, a carei presedinta era. Iar prim-vicepresedinte era Ion Ursu. In CNST era un departament care avea in plan cercetarea unor astfel de fenomene si experimentarea lor. Dar nu numai atat. O isprava binecunoscuta a acestui departament a fost monitorizarea transcendentalilor si vanatoarea lor, condusa de Elena Ceausescu, prin care si-a reglat conturile cu intelectualii care faceau parte din aceasta miscare”. “Sapand” mai departe, am aflat de la un colonel in rezerva care a lucrat in DSS ca, intr-adevar, in cadrul CNST existau oameni care aveau in program “monitorizarea cercetarilor din sfera paranormalului, rapoartele lor fiind sub Cod Zero, ajungand la Elena Ceausescu. Ea le distribuia apoi la trei subordonati. Doi dintre acestia lucrau in cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zacaminte strategice – uraniu, petrol – descoperite prin perceptie extrasenzoriala, iar la celalat ajungeau anumite inventii, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansata. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarasei”. Cu alte cuvinte, paranormalii lui Ceausescu munceau, iar cei ai Cabinetului 2 ii spionau si le furau rapoartele.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close